TS Camiası cevap bekliyor

Hakan Çalhanoğlu ne olduTrabzonspor’un Karlsruhe’de amatör olarak oynadığı dönemde  transfer girişiminde bulunduğu ve ön protokol yaptığı gurbetci Hakan Calhanoğlu’na protokol gereği ödedidği 250 bin doların akibeti belli değil. Ya da biz bilmiyoruz.Hakan

TS Camiası cevap bekliyor

Hakan Çalhanoğlu ne oldu

Trabzonspor’un Karlsruhe’de amatör olarak oynadığı dönemde  transfer girişiminde bulunduğu ve ön protokol yaptığı gurbetci Hakan Calhanoğlu’na protokol gereği ödedidği 250 bin doların akibeti belli değil. Ya da biz bilmiyoruz.

Hakan Çalhanoğlu ile Karlsruhe’de  oynadığı  dönem  17 yaşında olduğu için ailesinin onayı alınarak ön anlaşma yapıldı. Anlaşmaya uyulmaması halinde ağır cezai şartlar içeren bir de protokol imzalandı.

İmzalanan protokolün içerdiği ödemelerin ( 250 bin $) yapılmasının ardından Hakan Trabzonspor’a gelmek yerine  kulübüyle profesyonel sözleşme imzaladı Bunun üzerine Trabzonspor yönetimi bu futbolcunun ailesi ve menajeri ile  temasa geçerek Trabzonspor kulübü tarafından ödenen 250 bin $ geri istedi.

İstedi ama aldı mı, almadı mı? Bir açıklama yapılmadı.

Şimdi Trabzonspor yetkililerinden bu sorunun cevabını tüm Trabzonspor kamuoyu adına soruyoruz.

-Bayburtlu gurbetci bir aleninin çocuğu olan Hakan Çalhanoğlu Alman ekibi  Karsruhe’den Werder Bremen’e transfer oldu. Bordo mavili ekibin yönetiminin bu futbolcuya yaptığı ödeme yi geri aldı mı?

-Hakan Çalhanoğlu’nun “Bu para görüşme parasıydı” şeklindeki beyanı doğru mu ?

-Eğer Hakan’a yapılan ödeme geri alınamadı ise eldeki belgelerle oyuncu, ailesi ve menajeri hakkında gerekli tüm yasal girişimler başlatıldı mı?

-Bu transferde görüşmeleri hangi yönetici yaptı ?

-Hakan transferi neden gerçekleşmedi?

Trabzon spor kamuoyu artık bu soruların cevabını yönetimden bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor