TS bu alanda ligin en kötüsü!

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 3 maçta 2 gol atıp 6 gol yedi. Trabzonspor -4 gol averajı ile ligin bu alanda başarısız takımı oldu. Trabzonspor oynadığı 3 maçta da gol yerken en çok gol yiyen 6 takım arasında yer aldı. Trabzonspor 3 puan ve -4

TS bu alanda ligin en kötüsü!

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 3 maçta 2 gol atıp 6 gol yedi. Trabzonspor -4 gol averajı ile ligin bu alanda başarısız takımı oldu. Trabzonspor oynadığı 3 maçta da gol yerken en çok gol yiyen 6 takım arasında yer aldı. Trabzonspor 3 puan ve -4 gol averajı ile 15.sırada yer alıyor.

15 HAFTA SONRA 3 FARKLI KAYBETTİ
Trabzonspor deplasmanda oynadığı Akhisar Belediyespor maçını 3-0 kaybetti. Trabzonspor böylece Süper Lig’de 15 hafta sonra 3 farklı yenilgi aldı. Trabzonspor en son geçen sezonun 22.haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında 3-0 kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor