TS Baskette Belirsizlikler zinciri

Beko Basketbol Ligi’ne TB2L şampiyonu olarak çıkan ve 22 Haziran Cumartesi günü kongre yapması beklenen Trabzonspor Basketbolda yaprak kıpırdamazken, yeni dönem için ise halen belirsizlik devam ediyor.Hal böyle olmasına rağmen sponsor bulunamaması ve Trab

TS Baskette Belirsizlikler zinciri

Beko Basketbol Ligi’ne TB2L şampiyonu olarak çıkan ve 22 Haziran Cumartesi günü kongre yapması beklenen Trabzonspor Basketbolda yaprak kıpırdamazken, yeni dönem için ise halen belirsizlik devam ediyor.

Hal böyle olmasına rağmen sponsor bulunamaması ve Trabzonspor Kulübü’nün maddi destek sağlayıp sağlamayacağının net olmaması nedeniyle şu ana kadar gelecekle ilgili bir planlama yapılabilmiş değil.

KONGRE ERTELENEBİLİR

Trabzonspor Kulübü Başkanlığına İbrahim Hacısomanoğlu ve ekibinin seçilmesinden sonra yeni yönetimin önünü açmak için kongre kararı alan Trabzonspor Basketbol Kulübü’nde, eğer yasal zemin bulunması halinde kongrenin ertelenmesinin gündemde olduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz hafta bir araya gelen mevcut Başkan Mehmet Yiğit Alp ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği öğrenilirken, Trabzonspor Basketbolun yol haritası netleşmeden kongreye gidilmemesi yönünde görüşler ortaya çıkmış durumda.

SPONSOR BULUNAMIYOR

Önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Trabzonspor Basketbol Takımı’na sponsor arayışları devam ederken şu ana kadar olumlu bir gelişme yaşanmadı.

Başkan Yiğit Alp ve mevcut yöneticilerin yoğun bir şekilde sponsor arayışlarına devam etmelerine ve çalmadık kapı bırakmamalarına rağmen şu ana kadar bütçe oluşturup planlama yapılabilecek tarzda bir sonuç alınamadığı öğrenildi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Trabzonspor Kulübü maddi destek vermez, sponsor bulunmaz ve bütçe oluşturulamazsa eğer Basketbol Kulübünde sıkıntılı bir süreç başlamış olacak.

Alınan bilgilere göre mevcut yönetimin büyük çoğunluğu yeni dönemde görev almak istemiyor. Başkan  Mehmet Yiğit Alp’in öncülüğünde oluşturulacak olan yeni yönetimle takımın lige katılmasının sağlanacağı belirtiliyor.

Mehmet Yiğit Alp ve ekibinin, sponsor bulunamaz ve Trabzonspor Kulübü de maddi destek sağlamaz ise  görevi bırakıp basketboldan tamamen çekilmeyi düşündüğü de alınan bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor