TS Basketbol'da istifa var mı?

1461 Trabzon yönetiminin toplu istifa etmesinin ardından Trabzonspor Basketbol takımının yönetiminin deTrabzonspor yönetimine  istifasını sunacağı iddia edilmişti. Bu iddia üzerine Haber61'e konuşan Trabzonspor Başkan Yardımıcı ve basın sözcüsü Sebahattin

TS Basketbol'da istifa var mı?

1461 Trabzon yönetiminin toplu istifa etmesinin ardından Trabzonspor Basketbol takımının yönetiminin deTrabzonspor yönetimine  istifasını sunacağı iddia edilmişti.
 

Bu iddia üzerine Haber61'e konuşan Trabzonspor Başkan Yardımıcı ve basın sözcüsü Sebahattinn Çakıroğlu Basketbol takımının yönetimi hakkında açıklamalar yaptı. Çakıroğlu Trabzonspor basketbol takımının aldığı kupa sonrası Başkan İbrahim Hacıosmanoığlu'nun yaptığı açıklamayı hatırlatarak " Gerekli açıklamayı başkan yaptı. Başkan, orada alınan bir şampiyonluk gerçekleştirilen bir başarı var. Büyük bir emekle birlikte alın teri var. Bizde o yönetimle birlikte daha büyük işlere daha çok başarılara ulaşmak için uğraşacağız. Burada emeğe saygı göstmek gerekir, kendilerine teşekkür ederiz şeklinde kouşarak bizim yönetimimizin fikrini açıkça ortaya koymuştur" dedi.

İstifanın söz konusu olmadığını belirten Çakıroğlu "Trabzon basketbol ve spor kentidir. Trabzon'da üniversitenin de Trabzonspor basketboluna daha çok destek vereceğine inanıyoruz". ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor