TS Basketbol takımına yeni sponsor

 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen toplantıda, Trabzonspor Basketbol Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Hakan Usta ile Özel Karadeniz Hastanesi Başhekimi Gürbüz Yuluğ, 1 yıllık sponsor anlaşması protokolünü imzaladılar. Hakan Usta, törende yaptığı kon

TS Basketbol takımına yeni sponsor

 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen toplantıda, Trabzonspor Basketbol Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Hakan Usta ile Özel Karadeniz Hastanesi Başhekimi Gürbüz Yuluğ, 1 yıllık sponsor anlaşması protokolünü imzaladılar.
 
Hakan Usta, törende yaptığı konuşmada, 2012-2013 sezonuna yarın Best Balıkesir Basketbol ile yapacakları maç ile başlayacaklarını belirterek,
 
"Birinci Lig'e çıkacak bir takım dizayn ettik. Önemli bir sezonda özel Karadeniz Hastanesi ile de sponsorluk anlaşması yaptık. Takıma, şehre ve hastaneye hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
 
Başhekim Yuluğ ise ruh ve beden sağlığı için sporun önemli olduğunu, bunun başında da basketbolun geldiğini ifade ederek, "Trabzonspor'a yeni sezonda da başarılar diliyoruz. Biz de bir nebze olsun bu başarıya katkı sağlamak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler