TS Basket galibiyetle tamamladı

Almanya'nın Ulm kentinde düzenlenen turnuvaya katılan Trabzonspor Basketbol Takımı, turnuvanın son karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı.Dün ve önceki gün oynadığı iki karşılaşmayı da farklı kaybeden Trabzonspor, bu gün WALTER Tigers Tübingen takımıyla oyn

TS Basket galibiyetle tamamladı

Almanya'nın Ulm kentinde düzenlenen turnuvaya katılan Trabzonspor Basketbol Takımı, turnuvanın son karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı.

Dün ve önceki gün oynadığı iki karşılaşmayı da farklı kaybeden Trabzonspor, bu gün WALTER Tigers Tübingen takımıyla oynadığı son karşılaşmayı 75-78 kazanarak turnuvayı iki mağlubiyet, bir galibiyetle tamamlamış oldu.

Perşembe günü bu ülkeye giden Trabzonspor, yarın (Pazartesi) Trabzon'a dönecek.

Çalışmalarına kendi evinde devam edecek olan Trabzonspor,  23-24 Eylül tarihlerinde Hacettepe ve Türk Telekom takımlarıyla  Ankara'da yapacağı karşılaşmalara hazırlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler