TS Başkan adayları projelerini açıkladı!

Trabzonspor'un başkan adaylarından Metin Atasoy, Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu, Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde bir araya gelerek projelerini açıkladı.İstiklal Marşı ile başlayan konferansta ilk olarak konuşan Metin Atasoy, diğer başkan

TS Başkan adayları projelerini açıkladı!

Trabzonspor'un başkan adaylarından Metin Atasoy, Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu, Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde bir araya gelerek projelerini açıkladı.

İstiklal Marşı ile başlayan konferansta ilk olarak konuşan Metin Atasoy, diğer başkan adaylarının ve kendisinin Trabzonspor başkanlığına talip olduklarını ifade ederek, "Trabzonspor'u yüceltmenin talibiyiz. Niye talibiz? Birileri yönetemediği için. Eğer onlar doğru yönetse, doğru yönetilen yerde biz niye olalım. Olsak bile kim bize teveccüh eder, oy verir. Siz bunu beceremediniz, o zaman erdemli olun, 'Biz bunu yapamadık, becerebilecekler gelsin, yapsın' deyin. Daha çok alkış alırsın. Ben diğer arkadaşları bilmem. Benim kimliğimi, kültürümü, vizyonumu ve ekonomik durumumu tartacak kantar Sayın Sadri Şener'de yoktur ve olamayacaktır" diye konuştu.

Gençlerle ilgili projesinin olduğunu da vurgulayan Atasoy, "İsmi Trabzonspor Gençlik Parlamentosu" dedi.

Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu ise, "Özkan Sümer'den, Atay Aktuğ'dan, Nuri Albayrak'tan, Sadri Şener'den gelen kurumsallaşmanın adım adım her gün yükselmesi sonucu aslında kurumsallaşmanın yüzde 60, yüzde 70'ini tamamlamış çok önemli bir spor kurumu Türkiye'de. Biz kalan eksikleri gidereceğiz." şeklinde konuştu.


İbrahim Hacıosmanoğlu da, kendi gücü kadarıyla Trabzonspor'u temsil ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Bu süredeki duruşumuzdan dolayı Trabzonspor sevdalılarının gönlünde bir yerimiz var. Trabzonspor başkanlık koltuğu her aklına gelenin 'ben aday oluyorum' diyeceği kadar basit bir koltuk değil. Duruşumuzda hiçbir değişiklik olmadan, başını eğmeyen, Trabzonspor'un da başını eğdirmeyen bir anlayışta kulübümüze hizmet vereceğiz. Trabzonspor'un sevdalısı olarak son nefesimize kadar yaşayacağız. Bundan sonra bir daha Trabzonspor başkanlığına aday olma haddini kendimde görmüyorum ve aday olacak insanların da bu kriterde hareket etmelerini diliyorum. Teveccüh sandığa yansırsa bu güne kadarki söylemlerimiz yapacaklarımızın teminatıdır. Ben hep şunu söylüyorum. Eğer söylemlerimizi gerçeğe çeviremezsek Allah o başkanlık koltuğunu nasip etmesin."


Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un köklü bir değişime ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Trabzonspor'un kurumsallaşması adına büyük hamleler atmasına ihtiyacımız var. Önce sportif yapıdan başlayarak idari yapıyı profesyonellerin yönetmesi lazım. O yüzden biz de kendisine inandığımız, Trabzonspor'un haklarını koruyacak, fonların satılıp çarçur edilmesine müsaade etmeyecek Fatih Tekke'nin sportif direktör olarak göreve başlayacağını söyledik. İdari yapının başına da ismini açıklamadan sürpriz olsun diye bu zamanlarda Türkiye'de yerlerde olan çok önemli bir kurumumuzu dünya starları arasına sokan çok değerli bir büyüğümüzdür. İdari yapıyı da onun başına getireceğiz. Türkiye'de futbolu egomanyası altına alan çıkar şebekelerinin, emek hırsızlarının Türk futbolunun dışına atılmasını sağlamak zorundadır ve bunun önderliğini Trabzonspor yapmak zorundadır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor