TS Aykut'un rüyasına giriyor

Trabzonspor, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın rüyalarına giriyor.Aykut Kocaman'dan her zaman ki gibi yine hakemlerle ile ilgi açıklamalar geldi. Ancak bir soru üzerine Trabzonspor diye cevap vermesi Trabzonspor'u aklından çıkaramadığının göste

TS Aykut'un rüyasına giriyor

Trabzonspor, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın rüyalarına giriyor.

Aykut Kocaman'dan her zaman ki gibi yine hakemlerle ile ilgi açıklamalar geldi. Ancak bir soru üzerine Trabzonspor diye cevap vermesi Trabzonspor'u aklından çıkaramadığının göstergesi olarak nitelendirildi. 

Her kötü gidişatın ardından hakemleri eleştiren Aykut Kocaman, Trabzonspor'u da unutmadı. Transfer demek isterken, "Trabzonspor" demesi ise Trabzonspor'u aklından çıkartamadığının bir göstergesi. Açıklamasının devamında, ‘Pardon Trabzonspor da nerden çıktı?’ diyor.

Trabzonspor taraftarı, sosyal paylaşım sitelerinde bu videoyu paylaşarak, "Biz daha öncesinden söylemiştik; Ama bu dünyada, ama ahirette, yakandayız Fenerbahçe!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler