TS antrenörü Kaynak, "Favori biziz"

 Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, son haftalardaki performanslarının Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor maçının favorisi olarak kendilerini gösterdiğini söyledi.      Kaynak, deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini, sahadan galibiy

TS antrenörü Kaynak, "Favori biziz"

 

Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, son haftalardaki performanslarının Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor maçının favorisi olarak kendilerini gösterdiğini söyledi. 
     
Kaynak, deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirtti. 
     
Karşılaşmanın zorlu geçeceğini düşündüğünü ifade eden Kaynak, ''Rakibimiz ligde bizden daha alt sırada bulunuyor. Biz de bulunduğumuz yerden daha üst sıralara çıkmak istiyoruz. Son haftalardaki performansımız, bizi bu maçın favorisi olarak gösteriyor'' dedi. 
     
Kaynak, rakipleriyle kesinlikle kazanmaları gereken bir maç oynayacaklarını kaydederek, ''Oyuncularımızın performansından çok mutluyum. Bu maç için taktik hazırlıklarımızı yaptık. Her iki takım için de önemli bir maç. Antalya'ya bu maçı kazanmak için gidiyoruz'' diye konuştu. 
     
Trabzonspor'da maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler