"Tribün tek ses olmalı"

 Trabzonspor’un amatör işler ve stadyumdan sorumlu yöneticisi Muhammet Engin Kara, taraftar dernekleriyle bir araya gelecek. Sayıları oldukça fazla olan taraftar derneklerini bir araya toplamak için görüşmeler yapmayı planlayan Muhammet Engin Kara, "Yeni

"Tribün tek ses olmalı"

 Trabzonspor’un amatör işler ve stadyumdan sorumlu yöneticisi Muhammet Engin Kara, taraftar dernekleriyle bir araya gelecek. Sayıları oldukça fazla olan taraftar derneklerini bir araya toplamak için görüşmeler yapmayı planlayan Muhammet Engin Kara, "Yeni sezonda tribünden tek ses çıkmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın her sezon olduğu gibi bu sezonda takımımızı yalnız bırakmayacağına olan inancımız tam. Ancak tribünlerde bütünlük olursa, coşkuyu sahaya yansıtmamız daha kolay olur. Be nedenle taraftarlarımızın birleşmesi gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor