Trazonspor İBB 11. kez karşılaşıyor

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları maçla ligde 11. kez karşılaşacak. Bordo-mavililer taraftar desteğini arkasına alarak İstanbul'da oynadığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi. Bugüne kada

Trazonspor İBB 11. kez karşılaşıyor

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları maçla ligde 11. kez karşılaşacak. Bordo-mavililer taraftar desteğini arkasına alarak İstanbul'da oynadığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi. 

Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 10 lig maçında bordo-mavililerin rakibi karşısında ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Karadeniz ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bordo-mavili takım, söz konusu karşılaşmalarda 22 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.
 
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
 
Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sahasında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken, deplasmanda rakibi ile oynadığı 5 maçı da kazanarak hiç mağlup olmadı. İstanbul'da rakibi ile oynadığı maçlarda büyük taraftar desteğini de arkasına alan bordo-mavililer, hiç yenilgi yüzü görmedi. İki takım arasında İstanbul'da oynanan 5 maçta bordo-mavililer, 5 galibiyet elde ederken, attığı 15 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.
 
İki takım arasında geçtiğimiz sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki oynanan ilk karşılaşmayı bordo-mavililer 1-0 kaybederken, İstanbul'daki maçı ise 2-0 kazanmıştı.
 
İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MAÇLAR VE ALINAN SKORLAR
 
2007-2008 Trabzonspor-İ. B. Belediyespor 2-1
İ.B.Belediyespor-Trabzonspor 1-2
2008-2009 Trabzonspor-İ.B.Belediyespor 0-0
İ.B.Belediyespor-Trabzonspor 0-4
2009-2010 İ.B.Belediyespor-Trabzonspor 1-6
Trabzonspor-İ.B.Belediyespor 0-0
2010-2011 İ.B.Belediyespor-Trabzonspor 1-3
Trabzonspor-İ.B.Beledeyispor 3-1
2011-2012 Trabzonspor-İ.B.Belediyespor:0-1
İ.B.Belediyespor-Trabzonspor:0-2

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor