"Transferler marka değeri için..."

Önemli isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün marka değerini artırmak için transfer hamleleri yaptıklarını söyledi.Başkan Hacıosmanoğlu, geçen sezonki kadroyla Derry City engelini geçtikle

"Transferler marka değeri için..."

Önemli isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün marka değerini artırmak için transfer hamleleri yaptıklarını söyledi.

Başkan Hacıosmanoğlu, geçen sezonki kadroyla Derry City engelini geçtiklerini  belirterek, "Trabzonspor’un her alanda en iyi şekilde temsil edilmesi lazım. Bir ruhtan bahsediyoruz. Bu ruh kolay gelmez. Öncelikle aile olmamız lazım. Bunu başarmak için çalışıyoruz. Aile ortamını kurduğumuz zaman başarının geleceğine inanıyorum. Derry City maçını kazanarak turu geçtik ama bu Trabzonspor için tebrik edilecek bir durum değil. Minsk’te bizim ölçümüzde değil. Daha önemli hedeflerimiz var" dedi.

HACICOSMANOĞLU: "PLANLAMAMIZ BU ŞEKİLDE DEĞİLDİ"

Hacıosmanoğlu, göreve gelirkenki transfer planlamalarının bu şekilde olmadığını belirterek, "Şimdi hem ihtiyaçlarımız doğrultusunda hem de kulübümüzü daha iyi noktalara taşıma adına bazı transferler yaptık. Malouda ve Bosingwa

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor