Transfer için para gerekli

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Kulübümüze yardımcı olmaya devam edeceğiz. Her zaman Giresunspor'un yanındayım. Transfer için para gerekli. Bu konuda destek olmaya çalışacağım" dedi. Vali Şahin, Giresunspor'un durumunun kendisini de çok üzdüğünü belirte

Transfer için para gerekli

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Kulübümüze yardımcı olmaya devam edeceğiz. Her zaman Giresunspor'un yanındayım. Transfer için para gerekli. Bu konuda destek olmaya çalışacağım" dedi. 

Vali Şahin, Giresunspor'un durumunun kendisini de çok üzdüğünü belirterek, "Elimizden geldiği kadar Giresunspor'a destek olmaya çalışıyoruz ama istediğimiz gibi olmuyor. İkinci yarı öncesinde kadroya altı ya da yedi oyuncu transfer edilmezse takımımızın durumu daha da kötü olur diye düşünüyorum. Gidişat onu gösteriyor" diye konuştu. 
 
"BU SENE DÜŞMEYİZ AMA ÇIKAMAYIZ DA" 
 
Vali Şahin, kadroya mutlaka takviye yapılması gerektiğini belirterek şunları söyledi: 
 
"Elbette ki bunun için de para gerekli. Ben bir miktar söz verdim. Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ kendi işlerini bıraktı, bu işle ilgileniyor. Çok büyük emek veriyor. Bu sene düşmeyiz ama bir üst lige de çıkamayız. Şampiyonluk işini artık önümüzdeki sezona bıraktık.
 
Giresunspor'a Milletvekilimiz Nurettin Canikli ile Giresun Belediyesi'nin de çok katkısı oluyor. Ben de elimden geleni yapıyorum. Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kuruluna yardımımız devam edecek. Mustafa Bey'i yalnız bırakmayacağız. Bunu belirtmek istiyorum." 
 
ERGÜN ÇAKIR GİRESUNSPOR'DA 
 
Transfer çalışmalarına devam eden Giresunspor, ve şu ana kadar Aydın Kuzu, Sefa Akın Başıbüyük ve Bilal Şeflek'i kadrosuna katan yeşil beyazlılar Turgutluspor'un forvet oyuncusu Ergün Çakır'ı da bünyesine dahil etti. 30 yaşındaki oyuncu bugün Antalya kampında takıma dahil oldu. Çakır, sezonun ilk yarısında sadece 2 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.
 
YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR 
 
İlk yarısındaki kadrosundan birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Giresunspor'da Ulaş Güler ve Burak Denizli'nin de ikinci yarı kadrosunda olmayacağı bildirildi. Giresunspor kulübünden alınan bilgiye göre, ilk yarıda görev yaptığı maçlarda başaralı olamayan file bekçisi Ulaş Güler ve ilk yarıda sadece iki maçta görev alan Burak Denizli ile bağların kopmasına karar verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor