Transfer edilecek futbolcular tespit ediliyor

Giresunspor ara transfer dönemini çok iyi değerlendirerek kadrosunu takviye etmeyi planlıyor. Yönetim kurulu bir taraftan transfer edilecek futbolcuları tespit etmeye çalışırken diğer taraftan da takım içerisindeki revizyonu gündemine aldı. Sezonun ilk ya

Transfer edilecek futbolcular tespit ediliyor

Giresunspor ara transfer dönemini çok iyi değerlendirerek kadrosunu takviye etmeyi planlıyor. Yönetim kurulu bir taraftan transfer edilecek futbolcuları tespit etmeye çalışırken diğer taraftan da takım içerisindeki revizyonu gündemine aldı. 

Sezonun ilk yarısını 14 puanla 15'inci sırada tamamlayan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan yeşil beyazlılarda bazı oyuncuların serbest bırakılarak kendilerinden takım bulmalarının istenileceği öğrenildi. Giresunspor yönetiminin takımdan gönderilecek futbolculara tebligat yaptıktan sonra kamuoyuna açıklama yapacağı bildirildi. 
 
Bilindiği üzere sezon başından bu yana Giresunspor yönetim kurulu Mehmet Ali Tunç, Selçuk Kılıç, İbrahim Ayyıldırım, Ümitcan Batman, Ali Ölmez, Habip Tok, Kıvanç Dağ, Burak Karaduman ve Hasan Erbey ile yollarını ayırmış, Cem Karahan ve Cihan Gökal'ı ise kadro dışı bırakmıştı. Yönetim kurulunun, teknik direktör Ergün Penbe'nin hazırladığı rapor doğrultusunda hangi oyuncularla yollarını ayıracağı da merakla beklenmeye başlandı. 
 
YARIN SANDIKLI BELEDİYESPOR İLE OYNAYACAK 
 
Giresunspor, Antalya Kampındaki ikinci hazırlık maçını yarın Sandıklı Belediyespor ile oynayacak. İlk maçını Pazar akşamı Kayseri Erciyesspor ile oynayan ve sahadan 2-1 mağlup ayrılan Giresunspor'da teknik direktör Ergün Penbe'nin, Sandıklı Belediyespor karşısında kadro içerisinde yer alan tüm oyunculara forma şansı vermesi bekleniyor. Maç kamp yapılan Titanic Otel'in sahasında oynanacak ve 15.00'da başlayacak. 
 
TEKNİK DİREKTÖR PENBE TAM MESAİYE BAŞLIYOR 
 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA Pro Lisans Kursu'nun ikinci etabı bugün tamamlandı. 27 Aralık 2012 - 8 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Palace'da düzenlenen kursa katılan Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, yarından itibaren takımın başında antrenmanlara çıkmaya başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor