Transfer bugün de bitebilir

Derry City’nin ardından Belarus’un Dinamo Minsk takımını da geçen ve Avrupa Ligi’nde gruplara kalma yolundaki son elemede zayıf Arnavutluk ekibi Kukesi ile eşleşen Trabzonspor’da bayram havası sürüyor.Takımın sezona yaptığı güzel girişle büyük sevinç yaşa

Transfer bugün de bitebilir

Derry City’nin ardından Belarus’un Dinamo Minsk takımını da geçen ve Avrupa Ligi’nde gruplara kalma yolundaki son elemede zayıf Arnavutluk ekibi Kukesi ile eşleşen Trabzonspor’da bayram havası sürüyor.

Takımın sezona yaptığı güzel girişle büyük sevinç yaşayan taraftarların bir başka beklentisi de transfere dair. Bordo-Mavililer, kelimenin tam anlamıyla başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ağzının içine bakıyor. Henrique’nin her geçen gün yükselen form grafiğine rağmen teknik direktör Mustafa Akçay’ın santrfor talebini göz önünde bulunduran Hacıosmanoğlu da Malouda ve Bosingwa’dan sonra camiaya yeni bir sürpriz yapma hazırlığında.

ELİMİZ DAHA GÜÇLÜ
Gündemlerinde bir değil birkaç isim bulunduğunu ve ay sonuna kadar olan zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Trabzonspor Başkanı, “Bugün de bitebilir, transferin son günü de. Ancak şunu net bir olarak söyleyebilirim ki ihtiyacın farkındayız ve bir santrfor alacağız. Elimiz ilk günlere oranla daha güçlü. Hem zamanımız var hem de kadromuz sezona çok iyi bir giriş yaptı. Fakat yüksek hedeflerimizi biliyor ve alternatifli bir yapı için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

KÜÇÜMSEMEK OLMAZ

Arnavutluk ekibi Kukesi ile eşleşmeye de değinen Hacıosmanoğlu şunları söyledi: “Rakibi küçüksemek gibi bir lüksümüz yok. Tebrikleri bir süredir kabul etmiyorum, Avrupa Ligi’nde gruplara kalınca başarılı olacağımızı söylüyorum. Bunu oyuncularımıza olan güven ve onların kalitesinden ötürü söylüyorum. Şimdi bize oranla zayıf bir ekiple eşleştik. Şanslı kabul edenlere de saygı duyarım ama şansımızın ne kadar olduğunu sahada futbolcular belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler