Trabzon'un Umut'u var

Trabzonspor'un, Galatasaray ile söz kesen Umut Bulut'u transfer etmek için çok gizli bir operasyon başlattığı öğrenildi.Geçtiğimiz sezon Trabzonsporlu futbolcuları ayartan ,bu sezon ise Trabzonspor'un talip olduğu futbolculara talip olan Galatasaray'a bor

Trabzon'un Umut'u var

Trabzonspor'un, Galatasaray ile söz kesen Umut Bulut'u transfer etmek için çok gizli bir operasyon başlattığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Trabzonsporlu futbolcuları ayartan ,bu sezon ise Trabzonspor'un talip olduğu futbolculara talip olan Galatasaray'a bordo mavililer darbe vurmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'dan Fransa'nın Toulouse takımına transfer olan ve bu sezon G.Saray'ın anlaşmaya vardığı ancak sözleşme imzalatmadığı milli futbolcu Umut'un transferi için bordo mavililerde devreye girdi .

Henüz Galatasaray'a imza atmayan Umut'un transferi zor gözükürken bordo mavililer bu transferi Toulouse'den bu futbolcunun bonservisini alabilirse gerçekleşme ihtimali var

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor