Trabzon'un tahammülü yok

 Spor Toto Süper Lig'de, Karadeniz takımlarıyla evinde oynadığı maçlarda üstünlük kuran Trabzonspor, söz konusu takımlara karşı dış sahada aynı başarıyı gösteremedi. Süper Final öncesi, Karadeniz takımları karşısında dış saha kabusu yaşayan bordo-mavilile

Trabzon'un tahammülü yok

 

Spor Toto Süper Lig'de, Karadeniz takımlarıyla evinde oynadığı maçlarda üstünlük kuran Trabzonspor, söz konusu takımlara karşı dış sahada aynı başarıyı gösteremedi.

 

Süper Final öncesi, Karadeniz takımları karşısında dış saha kabusu yaşayan bordo-mavililer Orduspor ile oynayacağı maçı kazanarak moral bulmak istiyor.

Lig'de sırasıyla Gençlerbirliği, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında 1-1'lık skorlarla ayrılan Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Orduspor maçını kazanarak 3 haftalık galibiyet özlemine son vermeyi hedefliyor.

 

Son oynadığı maçlar sonrası zirveyle arasındaki puan farkını kapatamayarak Süper Final öncesi avantaj yitiren Trabzonspor, bu sezon Karadeniz takımları karşısında üstün olan taraf olsa da söz konusu takımlarla deplasmanda oynadığı maçlarda aynı başarıyı gösteremedi.

 

Trabzonspor bu sezon Karadeniz takımları olan Samsunspor, Karabükspor ve Orduspor maçlarında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken attığı 13 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü.

 

Bordo-mavililer söz konusu takımlarda 10 puan çıkartırken 5 puan da kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler