Trabzon'un rakibine şike şoku!

Başkent temsilcisinin kaptanı Stefano Mauri, takımının 2011 yılında Ge­no­a ve Lec­ce ile oy­na­dı­ğı karşılaşmalarda şi­ke ya­pıl­dı­ğı ge­rek­çe­siy­le suç­la­nan oyuncuların başında geliyordu. Mauri'nin Lecce maçında şike yapıldığını bilmesine rağmen b

Trabzon'un rakibine şike şoku!


Başkent temsilcisinin kaptanı Stefano Mauri, takımının 2011 yılında Ge­no­a ve Lec­ce ile oy­na­dı­ğı karşılaşmalarda şi­ke ya­pıl­dı­ğı ge­rek­çe­siy­le suç­la­nan oyuncuların başında geliyordu. Mauri'nin Lecce maçında şike yapıldığını bilmesine rağmen bunu gizlediği iddia edilmişti. Bu iki karşılaşmayı da Lazio 4-2 kazanmış, sonrasında baş­la­tı­lan so­ruş­tur­ma­da, Mau­ri 6 ay futboldan men ce­za­sı al­mış­tı.

3 ay daha ceza Mauri, şike cezasını kaldırmak için Fe­de­ral Tem­yiz Mah­ke­me­si­'ne başvurdu. Durumu değerlendiren mahkeme, 33 yaşındaki oyuncunun 6 ay­lık ce­za­sı­nı 9 aya çı­kar­dı. Bu kararla birlikte bu sezon forma giyemeyecek olan Mau­ri’nin, büyük şok yaşadığı ve vakit kaybetmeden konuyu CAS’a taşıyacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler