Trabzon'un rakibi PSV galip!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi PSV Eindhoven, Hollanda Kupası'nda Twente ile çeyrek finale yükselebilmek için karşı karşıya geldi.De Grolsch Veste Stadı'nda oynanan müsabakanın normal süresi golsüz sona ererken, üç gole sahne olan uzatma dak

Trabzon'un rakibi PSV galip!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi PSV Eindhoven, Hollanda Kupası'nda Twente ile çeyrek finale yükselebilmek için karşı karşıya geldi.

De Grolsch Veste Stadı'nda oynanan müsabakanın normal süresi golsüz sona ererken, üç gole sahne olan uzatma dakikalarında PSV rakibini 2-1 ile geçti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Normal sürede Twente'nin bir şutu direkten dönerken, maç boyunca rakip kaleyi 20 kez yoklayan PSV Eindoven, 101. dakikada Tim Matavz'ın attığı gol ile öne geçti.

Ancak 110. dakikada hakem Twente aleyhine bir penaltıya hükmetti. Topun başına geçen Marc Janko, skora tekrar dengeyi getirse de, 114. dakikada Matavz bir kez daha sahneye çıktı.

Matavz'ın bitime 6 dakika attığı gol maçın skorunu belirledi: 2-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler