Trabzon'un rakibi belli oluyor

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Trabzonspor’un rakibi saat 14:30 da belli olacak. Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor play-off için seri başı olacak ve daha kolay rakiplerle eşleşecek. Fenerbah

Trabzon'un rakibi belli oluyor

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin rakipleri belli oldu.

 

Trabzonspor’un rakibi saat 14:30 da belli olacak.

 

Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor play-off için seri başı olacak ve daha kolay rakiplerle eşleşecek.

 

Fenerbahçe'nin Devler Ligi play-off turu'ndaki rakibi TSİ 13:00'te başlayan kura çekiminde belli oldu. Fener’e Sportak Moskova çıktı. İlk maç deplasmanda oynanacak. 

 

UEFA Avrupa Ligi'nde KuPS Kuopio'nu safdışı bırakan Bursaspor ile Avrupa macerasına play-off turuyla başlayacak olan Trabzonspor'un rakipleri ise TSİ 14:30'da gerçekleşecek kura çekmiyle belli olacak. 

 

UEFA puanı sıralamasınada Vaslui'nin arkasında yer alan Bursaspor seri başı olmayan takımlar arasında en yüksek puanlı takım oldu. Bu durum Bursaspor'un UEFA play-off elemesinde son derece zorlu rakiplerle eşleşme ihtimalini arttırdı.

 

Trabzonspor’un muhtemel rakipleri:

Dinamo Bükreş (ROMANYA)

FC Midtjylland (DANİMARKA)

Sheriff (MOLDOVA)

Slask Wroclaw (POLONYA)

Videoton (MACARİSTAN)

 

Trabzonspor Macaristan ekibi Videoton ile eşleşti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor