Trabzon'un rakibi Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 1-0 yenerek kötü gidişatına son veren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'ndaki son maçında sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek.Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu depl

Trabzon'un rakibi Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 1-0 yenerek kötü gidişatına son veren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'ndaki son maçında sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 1-0 yenerek kötü gidişatına son veren .

Grupta 9 puanlı takımlardan ikinci sırada yer alan Medical Park Antalyaspor ve üçüncü sıradaki Eskişehirspor'un önünde 12 puan ile lider durumda bulunan bordo-mavili takım, grubu ilk sırada tamamlayarak yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar,  yaptığı açıklamada, Mersin İdman Yurdu maçıyla başladıkları çıkışı Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası hedefinin bu yıl kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Şakar, "Türkiye Kupası'nı kazanma hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda gruptan lider çıkmak istiyoruz. Grupta üç takımın da iddiası var. Ama biz hiçbir hesabı yapmadan rakibimizi yenerek gruptan lider çıkmak amacındayız" dedi.

-SAKAT VE CEZALI BULUNMUYOR

Trabzonspor'da Medical Park Antalyaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Tolga, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Colman, Zokora, Adrian, Alanzinho, Olcan ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yarın 18.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda başlayacak karşılaşmayı Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Süleyman Özay yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor