Trabzon'un millileri üzüldü!

A milli takım kadrosunda bulunan Tolga, Burak, Giray ve Halil, 3-0'lık Hırvatistan mağlubiyeti ile üzülürken, Ümit Milli Takım kadrosunda bulunan Eren de İtalya mağlubiyeti ile yıkıldı.Polonya milli takımının da İtalya'ya 2-0 mağlup olduğu maçta görev ala

Trabzon'un millileri üzüldü!

A milli takım kadrosunda bulunan Tolga, Burak, Giray ve Halil, 3-0'lık Hırvatistan mağlubiyeti ile üzülürken, Ümit Milli Takım kadrosunda bulunan Eren de İtalya mağlubiyeti ile yıkıldı.

Polonya milli takımının da İtalya'ya 2-0 mağlup olduğu maçta görev alan Pawel Brozek, Adrian ve Glowacki de üzülen diğer isimler oldu.

MURAT TOSUN DEVRE DIŞI
Bordo mavili takımın geçen sezon Konyaspor'a kiraladığı bu sezon başında ise kadroya dahil ettiği Murat Tosun, sessiz sedasız A2 takımına gönderildi. Şenol Güneş'in performansını yetersiz bulduğu futbolcu A takımla yapılan antrenmanlara katılmazken, A2 takımında antrenmanlara çıkıyor.

Murat'ın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor