Trabzon’un kalbi İstinye’de atacak

Trabzonspor taraftarları, ülkenin dört bir kenarında yürüyecek... Trabzonspor  Taraftarlarının (yarın)01/01/2012 Pazar günü saat 15.00'da İstanbul  İstinye'deki  TFF binası önünde gerçekleştirileceği  yürüyüş  için hazırlıklar sürüyor.Sosyal medyada organ

Trabzon’un kalbi İstinye’de atacak

Trabzonspor taraftarları, ülkenin dört bir kenarında yürüyecek... Trabzonspor  Taraftarlarının (yarın)01/01/2012 Pazar günü saat 15.00'da İstanbul  İstinye'deki  TFF binası önünde gerçekleştirileceği  yürüyüş  için hazırlıklar sürüyor.

Sosyal medyada organize olan Trabzonsporlular, yaşanan şike soruşturması sonrasında TFF’nin “alamadığı” kararlara ve son olarak 58. Maddenin değiştirilmesiyle ilgili yapılan çalışmalara karşı “İsyan Sokakta İnsaf Arıyor” sloganıyla, yalnızca İstanbul’da değil, ülkenin dört bir kenarında sokağa dökülecek.

Şike süresinden günümüze kadar yaşanan sürede Trabzonspor’ a  yapılan hukuksuzluk ve adaletsizliğe bir isyanı olarak planlanan yürüyüşe katılımından beklenenden çok olması  bekleniyor

İstinye’de ki yürüyüş için İstanbul’un dışında Ankara, Trabzon, Zonguldak ve Bolu’da da yürüyüşler düzenleyecek olan bordo mavili taraftarlar, şampiyonluk kupasını isteyecek.

İstinye’de yarın saat 15.00 da başlayacak yürüyüş  için Türkiye’nin çeşitli kentlerinde yaşayan Trabzonlu ve Trabzonsporlular da  İstanbul’a gelerek yürüyüşe katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor