Trabzon'un gururu Aybüke

Türkiye Bisisklet federasyonu faaliyet programında yer alan ve 18-21 Temmuz tarihleri arasında Çek Çumhuriyeti’nin Brno ve Ostrava kentlerinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına Trabzon Alyanazsppor kulübünden Aybüke Köksal katılarak ülkemizi temsil e

Trabzon'un gururu Aybüke

Türkiye Bisisklet federasyonu faaliyet programında yer alan ve 18-21 Temmuz tarihleri arasında Çek Çumhuriyeti’nin Brno ve Ostrava kentlerinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına Trabzon Alyanazsppor kulübünden Aybüke Köksal katılarak ülkemizi temsil edecek. Köksal şampiyonada yol yarışı ile time-trial ( saate karşı ) yarışacak. Alyanzspor kulübü Başkan Yardımcısı Bayram Altun 2010 yılında kurulan kulübünün kısa sürede büyük başarılara imza attığını söyledi. 

 
Altun Aybüke Köksal’ın Türk Milli takımı ile Çek Cumhuriyetinde yapılacak olan şampiyona katılması kendilerini mutlu ettiğini belirterek” Biz 3 yıl gibi kısa sürede 350 sporcuya ulaştık bu sporcuların 180’i faal olarak çalışmalara devam ediyor. Amacımız kaliteli elit sporcular yetiştirmektir ”dedi. Alyanzspor kulübü halen atletizm, bisiklet, badminton, basketbol, güreş, yüzme, tenis ile boks barnşlarında faaliyet gösteriyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor