Trabzon'un eksiğini o söyledi!

Yanal'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaları şu şekilde:"Hak eden taraf olduk. Oyunu çirkinleştirmedik. Rakibimiz de futbolu çirkinleştirmedi. Rakibimizin top bize geçtikten sonraki yumuşaklığı bizim için avantajdı. Bunu değerlendirdik ve kritik anlarda

Trabzon'un eksiğini o söyledi!

Yanal'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaları şu şekilde:
"Hak eden taraf olduk. Oyunu çirkinleştirmedik. Rakibimiz de futbolu çirkinleştirmedi. Rakibimizin top bize geçtikten sonraki yumuşaklığı bizim için avantajdı. Bunu değerlendirdik ve kritik anlarda golleri attık. Oyun oynamaya devam edeceğiz, skor almaya devam edeceğiz, etmeliyiz.

Servet gün geçtikçe çok daha iyi olacak. Sol bacağında biraz problemi var ama çok iyi çalışıyor. Bence hakkını almaya başlayacak. Servet'in birkaç ayı daha olduğunu düşünüyorum. Birkaç ay sonra oyuna daha çok katkısı olan futbolunu izleyeceğiz.

Hedefimizi geçen yılki konumumuzun üstüne taşımaya çalışıyoruz. Takımlar çok ytakın. geçen sene futbolu konuşmadık. Futbola olan katkımızın sadece sonuçla değil futbolla da olmasını istiyoruz. Felsefemizi ortaya koydukça Eskişehirspor çok gol atacak zirveye ortak olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor