Trabzon'un efsanesi buluşuyor!

Trabzon'da Varlıbaş AVM'de Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan "Efsane Futbolcular Buluşuyor" etkinliği ile ilgili bugün bir basın toplantısı düzenlendi.Toplantıda Efsane Futbolcular Turgay Semercioğlu, İlyas Akçay ve Kadir Özcan anılarını Trabzon bası

Trabzon'un efsanesi buluşuyor!

Trabzon'da Varlıbaş AVM'de Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan "Efsane Futbolcular Buluşuyor" etkinliği ile ilgili bugün bir basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Efsane Futbolcular Turgay Semercioğlu, İlyas Akçay ve Kadir Özcan anılarını Trabzon basını ile paylaşırken, 1983 yılında İtalya'daki Trabzonspor'un yenildiği İnter maçı ile ilgili İlyas Akçay "O maç hakemin Trabzonspor aleyhine kararlar verdiği, toptan çok adama vurulan bir maç oldu. 

O maçta Doğu Alman hakem resmen bizi İnter'e boğdurdu. Verdiği kararlarla emeğimizi çaldı. Daha maçın ilk dakikasında kalecimiz Şenol Güneş'in kafasını yardılar. Resmen sahada bizi dövdüler. O gün biz İtalyan futbol mafyasının kurbanı olduk" dedi.

Efsane futbolcular Pazartesi günü saat 12.00'da Varlıbaş AVM'de taraftarla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler