Trabzon'u yenmek için para aldı!

Şike parası için fetva aldığı ve şike parası olarak kendisine yarış atı verildiği iddiasıyla gündeme gelen İstanbul BŞB'nin eski futbolcusu İbrahim Akın hakkında iddianamede, iki maçta şike bir maçta ise teşvik primi almak suçundan 12.5 yıldan 30 yıla kad

Trabzon'u yenmek için para aldı!

Şike parası için fetva aldığı ve şike parası olarak kendisine yarış atı verildiği iddiasıyla gündeme gelen İstanbul BŞB'nin eski futbolcusu İbrahim Akın hakkında iddianamede, iki maçta şike bir maçta ise teşvik primi almak suçundan 12.5 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası istendiği belirtildi. Sabah'ın haberine göre, Akın'ın Fenerbahçe-İBB ile Trabzonspor İBB karşılaşmalarında dolaylı olarak şike suçunu kabullendiği, Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş-İBB finalinde ise eski bir Beşiktaşlı olduğu için içinden gelerek oynamadığı şeklinde kendisini savunduğu ileri sürülmüştü.

ÜÇ MAÇTA ŞİKE VE TEŞVİK...

Halen Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Akın'ın, iddianamede Fenerbahçe-İBB, Beşiktaş- İBB karşılaşmalarında şike yaptığı, Trabzonspor- İBB maçında da teşvik primi aldığının iddia edildiği öğrenildi. İbrahim Akın, avukatı aracılığıyla, tutuksuz yargılanmak üzere şike iddianamesinin gönderildiği 16 Ağır Ceza Mahkemesi'ne dilekçe verdi. . 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor