Trabzon'u bekleyen tehlike!

Favorilerden Fildişi final oynarsa, bu ikili 22. haftadaki Fenerbahçe maçını kaçırabilirBordo-Mavililer’de teknik heyet, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle bir hayli derti. Güney Afrika’da yapılacak ve 19 Ocak’ta başlayacak olan turnuva, 10 Şubat’ta son bula

Trabzon'u bekleyen tehlike!

Favorilerden Fildişi final oynarsa, bu ikili 22. haftadaki Fenerbahçe maçını kaçırabilir

Bordo-Mavililer’de teknik heyet, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle bir hayli derti. Güney Afrika’da yapılacak ve 19 Ocak’ta başlayacak olan turnuva, 10 Şubat’ta son bulacak.

Fildişi Sahili’nin elemeleri geçmesi nedeniyle Didier Zokora ve Sol Bamba da kupada boy gösterecek. Fildişi, turnuvanın favorilerinden biri olarak gösteriliyor. Finale çıkmaları, Trabzonspor adına oldukça kötü bir haber olacak. Bu durumda Bamba ve Zokora Türkiye Kupası’ndaki 4 grup maçında forma giyemeyecek.

Ligde ise Karabükspor, Elazığspor, Gaziantepspor ve Sivasspor mücadelelerini kaçıracaklar. Asıl büyük tehlike ise, 22. haftadaki Fenerbahçe maçı... Henüz o haftanın programı belli değil ancak karşılaşma 15-17 Şubat’ta oynanacak. Finale kalınması halinde Zokora ve Bamba’nın, turnuvadan sonra 12 Şubat’ta Trabzon’da olmaları bekleniyor. İki yıldız yorgun gelecekleri ve idman kaçıracakları için Fenerbahçe maçında tribünde olabilirler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler