Trabzonspor'un yeni gözdesi!

 Spor Toto 3. Lig takımlarından Kocaelispor'un Genel Sekreteri Abdullah Zorlu, ''Doğan Karakuş için Trabzonspor'un menajeri benimle görüştü'' dedi. Zorlu, gelecek sezonda öncelikle yeni yönetim oluşturulması için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu a

Trabzonspor'un yeni gözdesi!

 

Spor Toto 3. Lig takımlarından Kocaelispor'un Genel Sekreteri Abdullah Zorlu, ''Doğan Karakuş için Trabzonspor'un menajeri benimle görüştü'' dedi. Zorlu, gelecek sezonda öncelikle yeni yönetim oluşturulması için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu amaçla 3 Temmuz'da kongre yapacaklarını söyledi. 

Kongre sonrasında, yeni oluşacak yönetimle ilk olarak teknik direktörün belirleneceğini ifade eden Zorlu, teknik direktörle yapılacak görüşme sonrası bazı futbolcularla yolların ayrılabileceğini dile getirdi. 

Zorlu, futbolcularından Doğan Karakuş, Yunus Emre Aygün, Aykut Öngel ve Ahmet Kaçar'a transfer teklifi geldiğini anlatarak, ''Bu futbolcularımıza Süper Lig takımlarından da transfer teklifleri var. Doğan Karakuş için Trabzonspor'un menajeri benimle görüştü. Doğan'ı ilk olarak 1461 Trabzon'da oynatmak istiyorlar, daha sonrasında da gösterdiği gelişmeye göre, Trabzonspor'da değerlendirmek istiyorlar. Teknik direktörün isteği doğrultusunda bu futbolcuları ya satacağız ya da kadromuzda tutacağız'' diye konuştu. 

Teknik direktörün belirlenmesinin ardından sezon çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Zorlu, bu doğrultuda ilk olarak Kocaeli'de daha sonra Gürcistan'da kamp yapacaklarını söyledi. 

Zorlu, yeni yönetim oluşturmaktaki amaçlarının kulübün giderini kendi yönetimlerince karşılanması olduğunu dile getirerek, ''Aylık 50 bin TL para, bizim kulübümüzün aylık giderlerini karşılayabilir. Bu 50 bin TL'yi yardım olarak beklemeksizin kendi içimizde oluşturacağımız yönetimden karşılamak istiyoruz'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor