Trabzonspor'un Teofilo umudu

BonservisindeTrabzonspor'un yüzde 20 hakkı bulunan Teofilo Gutierrez'e bir çok Avrupa ülkesinden transfer teklifi gelmesi bordo mavili ekibin yönetiminde yeni bir heyecan yarattı.Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği ancak uyum sağlayamadığı için

Trabzonspor'un Teofilo umudu

BonservisindeTrabzonspor'un yüzde 20 hakkı bulunan Teofilo Gutierrez'e bir çok Avrupa ülkesinden transfer teklifi gelmesi bordo mavili ekibin yönetiminde yeni bir heyecan yarattı.

Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği ancak uyum sağlayamadığı için Trabzon'dan ayrılan Teofilo'ya birçok ülkeden talipli çıktı.

Trabzonspor'a büyük umutlarla gelen, bir dönem sergilediği performansla da dikkatleri üzerine çeken ancak daha sonra uyum sağlayamadığı için ülkesine dönen Teofilo, geçen sezondan itibaren formasını giydiği Arjantin'in Racing Club takımındaki performansı ile göz dolduruyor.

26 yaşındaki futbolcuya Portekiz'in Porto, İtalya'nın Napoli ve Fransa'nın Paris Saint German takımlarının talip olduğu belirtildi.

Bu futbolcunun yüzde 20'lik hakkını hala elinde bulunduran Trabzonspor kulübünün de bu satıştan kasasına önemli miktarda para koyması bekleniyor.

MURAT TOSUN HIRS YAPTI
Trabzonspor'da yönetimle yaşadığı anlaşmazlıkların ardından A2 takımıyla antrenmanlara çıkmasına karar verilen daha sonra sorunun giderilmesiyle birlikte tekrar A takıma geri dönüş yapan Murat Tosun hırs yaptı. Kendisini tekrar ispatlamak isteyen tecrübeli futbolcunun, Şenol Güneş ile konuşarak, "Hocam forma için çok çalışacağım" dediği öğrenildi.

Murat'ın devre arasına kadar forma giymemesi durumunda ise kiralık olarak başka takımlara gönderilmesinin gündeme gelebileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor