Trabzonspor'un takati kalmadı

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta erteleme maçında kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Trabzonspor, geçtiğimiz sezona oranla bu sezon büyük bir düşüş yaşıyor.Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon 15. hafta sonunda 36 puanla lider ol

Trabzonspor'un takati kalmadı

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta erteleme maçında kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Trabzonspor, geçtiğimiz sezona oranla bu sezon büyük bir düşüş yaşıyor.

Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon 15. hafta sonunda 36 puanla lider olarak yoluna devam ederken bu sezon ise 21 puan ile 10. sırada yer alarak geçtiğimiz sezonun 15 puan gerisinde kaldı. Bu sezon ilk kez katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst düzey maçlar oynayarak başarılı maçlar çıkartan Trabzonspor, Spor Toto Süper  Lig'e ise konsantre olamıyor. Ligde art arda oynadığı 5 maçtan galip ayrılamayan Bordo-mavililer deplasmanda oynadığı Mersin İdman Yurdu ile 1-1, Sivasspor ile 2-2 berabere kalırken evinde oynadığı maçlarda ise Beşiktaş'a 1-0, Galatasaray'a 3-0 ve son olarak Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olarak evinde üst üste 3 kez mağlup oldu. ,

Sahasında arka arkaya maç kaybetmeye alışık olmayan Bordo-mavililer sıkıntılı günler yaşıyor. 2010-2011 sezonunda oynadığı 15 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor, attığı 34 gole karşılık ise kalesinde 9 gol gördü. 36 puan toplayarak liderliğini sürdürdü. Bordo-mavililer bu sezon ise oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Attığı 20 gole karşılık ise kalesinde 19 gol gördü ve 21 puan toplayarak 10. sırada yer aldı.
 Bordo-mavili takım bu sezon aldığı sonuçlarla geçtiğimiz sezona oranla 15 puan geride kalarak büyük bir düşüş ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler