Trabzonspor'un şampiyonluk iştahı kabardı!

Bu sezon Avrupa arenasında yoluna namağlup devam eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de de yoluna doludizgin devam ediyor. Bordo-mavililer deplasmanda elde ettikleri galibiyetle camianın şampiyonluk iştahını kabarttı.Milli maçlar nedeniyle lige verilen

Trabzonspor'un şampiyonluk iştahı kabardı!

Bu sezon Avrupa arenasında yoluna namağlup devam eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de de yoluna doludizgin devam ediyor. Bordo-mavililer deplasmanda elde ettikleri galibiyetle camianın şampiyonluk iştahını kabarttı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiren Trabzonspor hem Avrupa'da hem de Spor Toto Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam ediyor. Milli maçlar sonrası oynadığı 3 maçı da kazanan Karadeniz ekibi, camianın yüzünü güldürmeyi başardı. Bordo-mavili takım evinde Kardemir D.Ç. Karabükspor'u 1-0, deplasmanda UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apollon Limassol'u 2-1 ve son olarak ta Kayserispor'u 1-0 ile geçerek, camiasına güven vermeye başladı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR MAĞLUBİYETİ TRABZONSPOR'U SİLKELEDİ

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynadığı Akhisar Belediyespor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet, Karadeniz ekibini kendine getirdi. Alınan şok yenilginin ardından hataları bir bir tespit eden teknik direktör Mustafa Akçay lige verilen milli arayı da iyi değerlendirerek oyuncularına kafa olarak yeniden sezona hazırladı. Futbolcularıyla tek tek görüşmeler yapan Akçay, takım içinde de bazı operasyonlar yaparak moral değerlerini üst seviyeye çıkardı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONUN İLK 5 HAFTASINA GÖRE TRABZONSPOR DAHA İYİ DURUMDA

Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun ilk 5 haftasına göre daha iyi bir durumda. Avrupa'da yoluna devam eden Karadeniz ekibi, ligde ise topladığı 9 puan ile şampiyonluk yarışındaki şansını sürdürüyor. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezonun ilk 5 haftasında oynadığı 5 maçta 2'şer galibiyet ve beraberlik elde ederken 1 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Attığı 4 gole karşılık ise kalesinde 2 gol gördü ve 7. sırada yer aldı. Bordo-mavililer bu sezon ise 3 galibiyet, 2 mağlubiyet elde ederken attığı 4 gole karşılaşıklı kalesinde 6 gol gördü ve 9 puan toplayarak averajla Akhisar Belediyespor ve Kasımpaşa'nın gerisinde 6. sırada yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor