| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 14 Ağustos 2011 12:06

Trabzonspor'un resmi programı!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda oynayacağı Athletic Bilbao maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.Buna göre Trabzonspor maçtan bir gün önce (17 Ağustos Çarşamba günü) yerel saatle 20.00’de maçın oynanac

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda oynayacağı Athletic Bilbao maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.

Buna göre Trabzonspor maçtan bir gün önce (17 Ağustos Çarşamba günü) yerel saatle 20.00’de maçın oynanacağı San Mames Stadı’nda bir antrenman yapacak.

Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak.

Ayrıca Teknik Direktör Şenol Güneş ve Gustavo Colman yine 17 Ağustos Çarşamba günü San Mames Stadı’nda yerel saatle 19.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!