Trabzonspor'un rakibi perişan

Hollanda Eredivisie 22. Hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından PSV Eindhoven, deplasmanda Groningen'e konuk oldu.Euroborg Stadında oynanan karşılaşmayı Groningen 3-0 kazanarak haftanın en çarpıcı skorlarından birine imza attı. Karşılaşmada Groningen

Trabzonspor'un rakibi perişan

Hollanda Eredivisie 22. Hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından PSV Eindhoven, deplasmanda Groningen'e konuk oldu.

Euroborg Stadında oynanan karşılaşmayı Groningen 3-0 kazanarak haftanın en çarpıcı skorlarından birine imza attı. Karşılaşmada Groningen'e galibiyeti getiren golleri, 29 ve 74. dakikalarda Hyun Jun Suk ile 51. dakikada Leandro Bacuna kaydetti. Öte yandan karşılaşmanın 56. dakikasında PSV'den Manolev ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi olan PSV Eindhoven bu sonucun ardından, 45 puanda kalarak zirvedeki yerini Alkmaar'a bırakmaktan kurtulamadı. Ligin dişli ekiplerinden Groningen ise bu galibiyetle 32 puana yükselerek orta sıralardaki yerini korudu.

PSV Eindhoven, UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor'u 2-1'in rövanşında 23 Şubat Perşembe günü Phillips Stadı'nda konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor