Trabzonspor'un rakibi bileniyor!

Gölbek,  yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarına perşembe günü başlayacaklarını, milli maçlar nedeni ile lige verilen aradan en iyi şekilde yararlanacaklarını söyledi.Zor bi

Trabzonspor'un rakibi bileniyor!



Gölbek,  yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarına perşembe günü başlayacaklarını, milli maçlar nedeni ile lige verilen aradan en iyi şekilde yararlanacaklarını söyledi.

Zor bir deplasman maçına gideceklerinin farkında olduklarını ifade eden Gölbek, şöyle devam etti:

"Lige iyi başladık ve 4. haftaya kadar ciddi bir oyun anlayışı ile iyi geldik. 14 Eylül'de Trabzonspor deplasmanına gideceğiz. Bu maç çok önemli. Trabzonspor maçı hazırlıklarını sıkı tutup iyi gidişi sürdürmek istiyoruz. Kadromuza önemli isimleri dahil ettik. Trabzon'da iyi bir futbol ile sahadan galip ayrılmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler