Trabzonspor'un rakibi Aliağa

Trabzonspor Basketbol, Aliağa Petkim ile Beko Basketbol Ligi'nde bu hafta oynayacakları maçta mutlaka galip gelmek istiyor.Trabzonspor Basketbol, Beko Basketbol Ligi'nde, Türkiye Kupası nedeniyle verilen bir haftalık aranın ardından 26 Şubat Pazar Günü Al

Trabzonspor'un rakibi Aliağa

Trabzonspor Basketbol, Aliağa Petkim ile Beko Basketbol Ligi'nde bu hafta oynayacakları maçta mutlaka galip gelmek istiyor.

Trabzonspor Basketbol, Beko Basketbol Ligi'nde, Türkiye Kupası nedeniyle verilen bir haftalık aranın ardından 26 Şubat Pazar Günü Aliağa Petkim ile deplasmanda karşılaşacak. 

Aliağa Petkim'i mağlup ederek ligde play-off iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor Basketbol Takımı Antrenörü Halil Üner, Aliağa'yı mağlup edecek güçte olduklarını belirterek, zor bir müsabaka olacağını ifade etti.

Aliağa'yı yenecek güçte olduklarını dile getiren Üner, şunları söyledi: 

"Takımımızın performansını daha da üst seviyeye çıkartmak için önümüzdeki maçları kazanmamız gerekiyor. Takımımızda her şey yolunda. Pazar günü maçı mutlak kazanmak istiyoruz. Kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

 

Trabzonspor, 19. hafta maçları öncesi ligde 22 puanla 15. sırada yer alırken, 26 puanla 9. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor