Trabzonspor'un muhtemel Lazio 11'i

BU sezon UEFA Avrupa Ligi’nde maç kaybetmeyen Trabzonspor, bu seriyi yarın akşam sahasında oynayacağı İtalyan takımı Lazio maçında da sürdürmek için sahaya çıkacak.Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde bu sezon fırtına gibi esip bugüne kadar oynadığı 7 maçta 6 gal

Trabzonspor'un muhtemel Lazio 11'i

BU sezon UEFA Avrupa Ligi’nde maç kaybetmeyen Trabzonspor, bu seriyi yarın akşam sahasında oynayacağı İtalyan takımı Lazio maçında da sürdürmek için sahaya çıkacak.

Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde bu sezon fırtına gibi esip bugüne kadar oynadığı 7 maçta 6 galibiyet elde etti. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Lazio maçında istedikleri sonucu almak istediklerini vurgularken şöyle dedi:

"Taraftarlarımızın coşkulu desteğini de arkamıza alarak bu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu sezon çok iyi bir istatistiğimiz var ve bunu Lazio maçında da sürdürmek istiyoruz. Trabzonspor her maça olduğu gibi bu müsabakaya da galibiyet parolası ile çıkacak."

TRABZONSPOR’UN LAZİO MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Onur– Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Yusuf, Colman, Zokora, Malouda, Adrian, Henrique

SAKAT: Soner

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 20 TL, Maraton: 50 TL, Kapalı kenar: 80 TL, Kapalı orta: 100 TL, VIP: 250 TL, VIP Ozel: 750 TL, Misafir seyirci: 50 TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor