Trabzonspor'un kuruluş etkinlikleri

Trabzonspor'un Kuruluşunun 46. yılı kutlamaları düzenlenen etkinliklerle devam ediyor.Trabzon Valiliği önünde düzenlenen ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ve yöneticilerinde katıldığı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninin ardından 100. yıl

Trabzonspor'un kuruluş etkinlikleri

Trabzonspor'un Kuruluşunun 46. yılı kutlamaları düzenlenen etkinliklerle devam ediyor.

Trabzon Valiliği önünde düzenlenen ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ve yöneticilerinde katıldığı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninin ardından 100. yıl parkında Trabzonspor anıtı önünde yapılan törenbin ardından bir törende Haluk ulusoy tesislerinde yapıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Burada yapılan etkinlikte yapılan etkinlikte Trabzonspor'a hizmet etmiş ve şuanda hayatta olmayan Başkanlar, kurucu üyeler, hocalar ve taraftarlar anıldı. 

Saygı duruşu ve istiklal marı ile başlayan etkinlikte Trabzonspor DivanKurulu başkanı Ali Özbak yaptığı konuşmada ''geçmişte kulübümüze hizmet vetmiş ve bugün aramızdan ayrılmış olan arkadaşlarımız için düzenlemiş olduğumuz bu toplantıalrın 4. icra ediyoruz.bakıyorum kulübümüzün tüzükte yazılı 20 kurucumuzdan 14.ü hayatını kaybetti. Bu külube hizmet etmiş 175 kişi aramızdan ayrılmış. Hizmet eden her Trabzonsporlu destek veren Trabzonsporlu kadar önemlidir. ben Trabzonsporluyum diyen herkes aynı alaka ve değpere layıktır.Aramızdan göç eden herkedse allahtan rahmet diliyorum. huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Oyananan oyunu çok önemsemem ama kazanılan 3 UEFA karşılaşmaları içinde başta hocamız Mustafa Akçay olmak üzere hepsini tebrik ediyorum'' dedi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ortak hedef Trabzonsporumuz için çaba sarfeden herkese verdiğimiz değerin çok önemliolduğunu belirterek; ''Bu etkinliklerle yitirdiklerimze gördüğüm o insanların hatırlanması bu etkinliklerde yer alan bizlerin onları unutmamamız gerektiğini söyledi. İyi yada kötü oynadığımzı dönemler olabilir. Ama o iyi oynamadığı dönemler onun iyi olmadığı anlamına gelmez. Dünyanın en başarılı kulübü dediğimiz BArcelona'nın son sezondaki performansından dolayı kötü olduğunu söyleyemeyiz. Trabzonsporumuz inşallah bu sene özledşiğimiz şampiyonluğa ulaşır ve böylelikle markadeğerimizi sportif başarılarımızı daha üst seviyelere çıkarır. Bu gösterilen kadir şinaslıktan dolayı Başta Divan Başkanımıza ve burada olan çok değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyor. inşallah önümüzdeki yıllarda bu etkinliklerin daha çok katılımla gerçekleşmesini temenni ediyor. ve hepinizi saygıyla selamlıyorum'' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hoca eşliğinde yapılan hayatını kaybedenler için dua töreni ile etkinlik son buldu.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor