Trabzonspor'un kupa raporu

Ziraat Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor’u 4-0 yenerek tur atlayan Trabzonspor bugüne kadar oynadığı 13 final maçının 8’inde kupayı müzesine götürdü.En son kupa şampiyonluğunu 2009-2012 sezonunda Fenerbahçe’yi Şanlıurfa’da 3-1 yenerek Teknik Direktör Şenol

Trabzonspor'un kupa raporu

Ziraat Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor’u 4-0 yenerek tur atlayan Trabzonspor bugüne kadar oynadığı 13 final maçının 8’inde kupayı müzesine götürdü.

En son kupa şampiyonluğunu 2009-2012 sezonunda Fenerbahçe’yi Şanlıurfa’da 3-1 yenerek Teknik Direktör Şenol Güneş’le birlikte kazanan bordo mavili ekip, 1994-95 sezonunda da Galatasaray’ı 3-2 ve 1-0’lık sonuçlarla mağlup ederek yine Güneş’le zafere ulaştı.

Türkiye Kupası tarihinin en çok gol atan oyuncusu olarak ise Hami Mandıralı’nın ismi ön plana çıktı. Trabzonspor'un “Bombacı” lakaplı unutulmaz oyuncusu filelere yolladığı 35 golle kupanın gol krallığını elinde bulundururken, 25 golle Ümit Karan, 24 golle Bobo, 23 golle Hakan Şükür ve 22 golle Ertuğrul Sağlam Hami’nin ardında yer aldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor