Trabzonspor'un konuğu Gaziantep

Geçen hafta kötü bir oyunun ardından MP Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, 26. hafta mücadelesinde Gaziantepspor'u konuk ediyor.Bordo mavili ekip, Gaziantepspor engelini geçerek taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan son 2 maçını kaybeden

Trabzonspor'un konuğu Gaziantep

Geçen hafta kötü bir oyunun ardından MP Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, 26. hafta mücadelesinde Gaziantepspor'u konuk ediyor.

Bordo mavili ekip, Gaziantepspor engelini geçerek taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan son 2 maçını kaybeden kırmızı siyahlılar da Avni Aker'de kötü şansını kırmak için sahaya çıkıyor.

Zorlu maç öncesi Karadeniz Fırtınası'nın iç saha performansı dikkat çekiyor. En son ligin 14. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan bordo-mavililer, söz konusu karşılaşmanın ardından sahasında hiç puan kaybetmedi. Bordo-mavililer, sahasındaki son 5 maçta Orduspor, Manisaspor, Samsunspor, Eskişehirspor ve Bursaspor'u mağlup ederek 15 puan toplamayı başardı. Sahasındaki son 5 maçta 16 gol atan Karadeniz ekibi, kalesinde ise 4 gol gördü.

Teknik direktör Şenol Güneş’in, Glowacki’nin henüz istenen seviyeye gelmemesi ve Giray’ın da sakatlığının tam olarak geçmemesi sebebiyle, savunmada değişiklik yapabileceği öğrenildi. Buna göre Karadeniz ekibinde defansında göbeğinde Mustafa ve Celutska’nın oynaması bekleniyor. Ayrıca Volkan Şen’in de eksikler sebebiyle ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’nin yayınlayacak mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

TRABZONSPOR-GAZİANTEPSPOR

STAT: Avni Aker

SAAT: 20.00

HAKEM: M.Kamil Abitoğlu

YAYIN: Lig TV & Haber 61 Canlı Anlatım Servisi 

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Celustka, Mustafa, Cech , Volkan, Colman, Aykut, Olcan, Halil, Burak

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Dany, Orhan, Binya, Bekir, Sezer, Sapara, Sosa, Cenk, Popov,

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor