Trabzonspor'un Keyifi Yerinde

 Sezon başında beri yaşadığı aksaklıklar nedeniyle bir türlü istediği sonuçları alamayarak camiasını üzün Trabzonspor, deplasmanda Orduspor’u 2-1 mağlup etmesinin ardından lider Galatasaray ile puan farkını 3’e indirmesi keyifleri yerine getirdi.  Spor To

Trabzonspor'un Keyifi Yerinde

 

Sezon başında beri yaşadığı aksaklıklar nedeniyle bir türlü istediği sonuçları alamayarak camiasını üzün Trabzonspor, deplasmanda Orduspor’u 2-1 mağlup etmesinin ardından lider Galatasaray ile puan farkını 3’e indirmesi keyifleri yerine getirdi. 
 
Spor Toto Süper Lige iyi bir başlangıç yapamayan, deplasman maçlarında galibiyet alamayan ve zirve yarışında rakiplerinden geride kalan Trabzonspor, Orduspor galibiyeti ile yeniden moral buldu. Sezon başından beri bir türlü istediği havaya yakalayamadığı için arzuladığı sonuçları alamayan bordo-mavili takım üst üste aldığı iki galibiyet sonrası lider Galatasaray ile puan farkını da 3'e indirmesi gelecek adına umutları artırdı.
 
Trabzonspor Teknik Direktör Şenol Güneş ise yakalanan havanın bozulmaması için işi sıkı tutuyor. Eskişehirspor maçı hazırlıkları öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan deneyimli teknik adam Orduspor maçında ortaya konulan futboldan memnun olmadığını dile getirse de, ortaya konulan kazanma arzusunda ve iyi niyetten memnun olduğunu belirtti.
 
Maç kazandıkça ve iyi oynadıkça özgüvenlerinin yerine geleceğini oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam bunu yakalamamız için sabırla çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. 
 
Takımda yer alan bütün oyuncuların oynamayı hak ettiğini belirten Güneş, Eskişehirspor maçının zirve yarışı için çok önemli olduğunu bu maçtan alınacak 3 puan ile önlerine daha güvenle bakabileceklerini söylediği öğrenildi.
 
Şenol Güneş’in Eskişehirspor maçına kadar olan süreçte oyuncularıyla bire bir görüşmelerde yaparak psikolojik destek sağlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor