Trabzonspor'un hep yanında olduk"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı Trabzonspor kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ziyaret etti.Trabzonspor’un yeni Başkanı Hacıosmanoğlu, Bakan Bayraktar’ı İstanbul’da ziyaret etti. Bakan Bayraktar, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ve yeni

Trabzonspor'un hep yanında olduk"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı Trabzonspor kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ziyaret etti.

Trabzonspor’un yeni Başkanı Hacıosmanoğlu, Bakan Bayraktar’ı İstanbul’da ziyaret etti. Bakan Bayraktar, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ve yeni yönetimini kutlayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Güzel bir seçim olduğunu ifade eden Bakan Bayraktar, “inşallah özlenen şampiyonluluğa Trabzonspor kavuşur, Bizde elimizden gelen desteği bugüne kadar verdik, bundan sonra da vereceğiz. Her zaman Trabzonspor’un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Trabzonspor’un yeni başkanı Hacıosmanıoğlu’nu kutluyorum, en kısa zamanda da Trabzonspor Kulübünü ziyaret edeceğiz” diye konuştu.
 
Başkan Hacıosmanoğlu da Bakan Bayraktar Trabzon’un ve bizlerin abisi. Kendisi her zaman Trabzonspor Kulübünün yanında oldu,ve desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bundan sonra da esirgemeyeceğine inanıyorum. Her zaman Bakanımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor