Trabzonspor'un hakkını yiyorlar

Bandırma Kırmızı karşısında mağlup olarak ligde kalma yolunda önemli bir fire veren Trabzonspor’da Takım Menajeri Muammer İyiterzi, sert açıklamalarda bulundu. Bordo-Mavili Tamımın Genel Menajeri İyiterzi,  ”Büyük bir camianın gözünün içine baka baka hakk

Trabzonspor'un hakkını yiyorlar

Bandırma Kırmızı karşısında mağlup olarak ligde kalma yolunda önemli bir fire veren Trabzonspor’da Takım Menajeri Muammer İyiterzi, sert açıklamalarda bulundu.

 

Bordo-Mavili Tamımın Genel Menajeri İyiterzi,  ”Büyük bir camianın gözünün içine baka baka hakkı yeniliyor. Beko Basketbol Liginde kalabilmek için onurlu bir savaş veren takımımız, 6 hafta önce Banvit karşılaşmasında maçın bitimine 8 saniye kala, 3 sayı öndeyken, faul atışı sırasında erken giriş ihlali yapıldığı halde düdük çalınmayarak, kazandığımız maç, bütün Türkiye’nin gözleri önünde gasp edildi” dedi.

 

İyiterzi, Bandırma Kırmızı maçında ise son iki topta hakem Murat Biricik’in daha önce yönettiği maçlarımızda yaptığı gibi aleyhimize ve kasıtlı yönetimi ortaya çıktı. Bir pozisyon önce Jonathan Gibson’a ve son topta Elton Brown’a pota altında yapılan fauller bilerek çalınmadı. Ayrıca baş antrenörümüz Halil Üner’e çalınan birinci teknik faul, herhalde dünyada başka hiçbir antrenöre çalınmamıştır.

 

Maçın bitimine 2 saniye kala ise antrenörümüz “Elton Brown’a yapılan faulü çalmadınız, süreyi durdurmak için faul yapıyoruz, niçin çalmıyorsunuz?” şeklinde itiraz edince kendisine ikinci teknik faul çalınarak diskalifiye edildi” diye konuştu.

 

İyi terzi, “Yönettiği son iki maçta kasıtlı olarak büyük bir camianın kaderiyle oynayan Murat Biricik ile ısrarla ve sebebi bilinmez bir şekilde bu hakemin tayinini yapan Metin Şahin’i şiddetle kınıyoruz. Kendilerini, eğer varsa, vicdanları ile baş başa bırakıyoruz. Basketbol Federasyonunu bu duyurumuzu çağrı kabul ederek bu ikili hakkında en kısa zamanda gereğini yapmaya davet ediyoruz.

 

Büyük Trabzonspor’un büyük taraftarından istediğimiz bizi son iki maçta yalnız bırakmamalarıdır. Kara vicdanlıların ayak oyunlarına rağmen kulübümüz taraftarımızında desteği ile ligde kalacaktır.”

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor