Trabzonspor'un Gözü Zirvede

 Trabzonspor, bu sezon yenilgi yüzü görmediği Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bayan ve çocuk taraftarlarının önünde Mersin İdman Yurdu'nu da yenerek seriyi sürdürmek istiyor.EVİNDE KAYBETMEDİYeni sezonda Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynadığı maçlarda Sanica

Trabzonspor'un Gözü Zirvede

 Trabzonspor, bu sezon yenilgi yüzü görmediği Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bayan ve çocuk taraftarlarının önünde Mersin İdman Yurdu'nu da yenerek seriyi sürdürmek istiyor.

EVİNDE KAYBETMEDİ

Yeni sezonda Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynadığı maçlarda Sanica Boru Elazığspor'u 2–0, Sivasspor'u 1–0 yenen, Videoton'la da golsüz berabere kalan Trabzonspor, yarın akşam karşılaşacağı Mersin İdman Yurdu'nu mağlup ederek hem Avni Aker'deki yenilmezliğini sürdürmeyi, hem de Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

 

Trabzonspor'da Mersin İdman Yurdu maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş'i düşündüren en büyük sorun yine sakatlıklar. Fenerbahçe karşısında övgü alan futbolun ardından o maçtaki 11'i bozmamayı planlayan Güneş'in bu düşüncesine sakatlıklar sekte vurdu. Giray, Colman ve Tolga'nın takımdan ayrı olduğu bir dönemde Mustafa ve Sapara'nın sakatlıklarının da Mersin İdman Yurdu maçında oynamalarını engelleyecek boyutta olması defans kurgusunda değişikliğe neden oldu. Sivas maçındaki başarılı performansıyla alkış alan genç Zeki Ayvaz'ın yarın akşam yeniden 11'e dönmesi beklenirken, Mustafa'nın yerine de Celustka'nın stoperde görev alabileceği vurgulandı. Güneş'in maç eksikleri nedeniyle Volkan, Serkan ve Janko'ya yine 11'de görev vermemesi bekleniyor.

 

Öte yandan sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Soner Aydoğdu'nun da Mersin İdmanyurdu maçıyla formasına kavuşacağı öğrenildi.

 

EMRE: YILMAK YOK

 

Trabzonspor'a sezon başında Bucaspor'dan transfer edilen, hazırlık kampında gösterdiği performansla formaya yatkın isimlerden biri olarak görülen ancak Şenol Güneş'in henüz şans vermediği genç oyuncu Emre Güral, forma savaşını bırakmıyor. Emre, Twitter hesabından yayınladığı mesajda da bu mücadelesine atıfta bulunarak, "Kaybetmekten korkma. Bir şeyi kazanmak için bazı şeyleri kaybetmelisin. Unutma, kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde kaybedersin. Vazgeçme ifadesini kullandı.

 

TRABZONSPOR'UN MERSİN İY MAÇI MUHTEMEL 11'İ:

 

Onur – Zeki Yavru, Celustka, Bamba, Emerson – Soner, Zokora, Alanzinho, Yasin, Olcan – Halil

 

SAKAT: Giray, Colman, Tolga 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor