Trabzonspor'un geleceği inşa ediliyor!

Kadrosuna Florent Malouda’yı katan, Lucas Barrios ile de büyük ölçüde anlaşan Bordo-Mavili ekip, rotayı şimdi de yerli yeteneklere çevirdi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun direktifiyle harekete geçen Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman ve Hami Mandıra

Trabzonspor'un geleceği inşa ediliyor!

Kadrosuna Florent Malouda’yı katan, Lucas Barrios ile de büyük ölçüde anlaşan Bordo-Mavili ekip, rotayı şimdi de yerli yeteneklere çevirdi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun direktifiyle harekete geçen Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman ve Hami Mandıralı yurt içinde ve dışında oyuncu izlemeye koyuldu. Özellikle federasyonun yeni yabancı sınırlaması sonrası önemi artan yerli oyuncularda Trabzonspor’un sorun yaşamasını istemeyen bu ikili geniş bir oyuncu havuzu oluşturmayı planlıyor.  Özellikle Mustafa Reşit Akçay’ın 1461 Trabzon’un başında mücadele ettiği PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig’i iyi bilmesi sebebiyle bu liglere de ağırlık verilecek.

Akçay başa geçebilir

Bu çalışmada hedeflenen “Geleceğin Trabzonspor’u” olsa da kısa vadede bazı isimlerle anlaşılması ve ön protokol yapılması bekleniyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Gençlik Geliştirme Koordinatörlüğü görevinden alınan Ömer Eyüboğlu’nun yerine kimin geçeceği de henüz netlik kazanmadı. Kulislerde bu görevin doğrudan Mustafa Reşit Akçay’a bağlanabileceği konuşulurken, başarılı hocanın 1461 Trabzon projesinden ötürü bu görevde zorlanmayacağı söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor