Trabzonspor'un faaliyet raporu yayınlandı

Trabzonspor Yönetimi 1 Haziran - 31 ğaustos arasındaki faaliyetlerini anlatan faaliyet raporunu yayınladı.Kamuoyunu Aydınlatma Platformu (KAP)'na yapılan bildirimde kulübün kurumsal anlamda son derece şeffaf ve hesap verebilir bir yapıya sahip olduğu beli

Trabzonspor'un faaliyet raporu yayınlandı

Trabzonspor Yönetimi 1 Haziran - 31 ğaustos arasındaki faaliyetlerini anlatan faaliyet raporunu yayınladı.

Kamuoyunu Aydınlatma Platformu (KAP)'na yapılan bildirimde kulübün kurumsal anlamda son derece şeffaf ve hesap verebilir bir yapıya sahip olduğu belirtilerek  ''kulübümüzün bu dönemdeki faaliyet raporu da edindiğimiz kurumsal anlayış çerçevesinde son derece şeffaf bir anlayışla  hazırlanmıştır.

Türk futbol tarihine başarıları ve temiz şampiyonlukları ile geçmiş kulübümüzün son yıllarda marka değerini ve gelişen futbol piyasasındaki payını artırmak, sağlam gelir kaynakları elde ederek  ekonomik kırılganlıkların önüne geçmek için önemli adımlar atmıştır'' denildi.

İŞTE TRABZONSPOR'UN 01.06.2013 - 31.08.2013 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

faaliyet-1.jpg

faaliyet-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor