Trabzonspor'un eski futbolcuları ter döktü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Sueno Otel'de düzenlenen 1. Veteranlar Futbol Turnuvası yıldızlar geçidine sahne oluyor. Değişik takımlarda antrenörlük yapan

Trabzonspor'un eski futbolcuları ter döktü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Sueno Otel'de düzenlenen 1. Veteranlar Futbol Turnuvası yıldızlar geçidine sahne oluyor. 

Değişik takımlarda antrenörlük yapan ya da antrenörlük belgesi bulunan eski yıldız futbolcular turnuvada ter döküyor. Turnuvanın iddialı takımlarından Trabzonspor'da Hami Mandıralı, Fatih Tekke, Ali Kemal Denizci ve kaleci Alptekin gibi Milli Takım formasını da başarıyla taşımış futbolcular forma giyiyor. 
 
ALİ KEMAL DENİZCİ SAKATLANDI 
 
İlk maçında Afyon takımını 4-2 mağlup eden Trabzonspor ikinci maçta İzmir'i 5-3 mağlup etti. İlk yarısı büyük çekişmeye sahne olan ve berabere geçilen maçın ikinci yarısında Trabzon üstünlüğü ele aldı ve rakibini mağlup ederek 2'de 2 yapmayı başardı. 
 
Trabzon takımında maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Ali Kemal Denizci'ye ilk müdahale saha kenarında yapılırken, ağrılarının artması üzerine ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde Denizci'nin tendonunun koptuğu ve ameliyat olması gerektiği belirtildi. Ayağının bandajlanmasının ardından otele gelerek dinlenmeye koyulan Ali Kemal Denizci'nin yarın turnuvanın tamamlanmasının ardından takımla birlikte Trabzon'a döneceği ve ameliyatını orada olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor