Trabzonspor’un efsane oyuncuları

Trabzonspor’un 1967 yılında sağ ve sol kanatlarını kollayan Metin Kenan Aksu ile Haydar Tuncer, 45 yıl sonra Trabzonspor’un kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde yan yana görüntülendi. Haber61.net konuşan bir dönemin efsane futbolcuları Trabzonspor ile büyüd

Trabzonspor’un efsane oyuncuları

Trabzonspor’un 1967 yılında sağ ve sol kanatlarını kollayan Metin Kenan Aksu ile Haydar Tuncer, 45 yıl sonra Trabzonspor’un kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde yan yana görüntülendi.

 

Haber61.net konuşan bir dönemin efsane futbolcuları Trabzonspor ile büyüdüklerini ifade etiller.

 

Haydar Tuncer, “Orta okul yıllarında yine beraberdik. Kenan sağda ben solda sırada oturur ders dinlerdik. Okuldan kalan zamanlarda Trabzon İdmanocağı'nda top oynardık sonrasında Trabzonspor kuruldu ve Kenan’dan ayrıldım. Trabzonspor’da top koşturdum. Bir sene sonra Kenan’da geldi ve Trabzonspor’un ilk sağ kanat ile sol kanat oyuncuları olarak tarihe geçtik” dedi.

 

Trabzonspor’un büyük aile olduğunu söyleyen Kenan Aksu, “Böyle büyük ve onurlu bir camianı ferdi olmak beni mutlu ediyor. Yıllarca top oynayıp hayallerimi süslediğim Trabzonspor bugün daha güçlü ve dahada güçleneceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber: Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler