"Trabzonspor'un doğduğu yer yok olmasın!"

 Trabzon ASKF Başkan Vekili Mahmut Memişoğlu yaptığı açıklamada Trabzon futbolunun ve Trabzonspor’un doğduğu yer olan Kavakmeydan bölgesinin yok olmaması gerektiğini vurguladı.Başta Bakan ve belediye başkanı olmak üzere yetkililere seslenen Memişoğlu şu i

"Trabzonspor'un doğduğu yer yok olmasın!"

 

Trabzon ASKF Başkan Vekili Mahmut Memişoğlu yaptığı açıklamada Trabzon futbolunun ve Trabzonspor’un doğduğu yer olan Kavakmeydan bölgesinin yok olmaması gerektiğini vurguladı.

Başta Bakan ve belediye başkanı olmak üzere yetkililere seslenen Memişoğlu şu ifadeleri kullandı;

“ Türk Futbol tarihinde tel örgü olmadan ilk futbol maçı oynanan Trabzon’da sporun doğduğu yer yılların Kavakmeydan bölgesi yok olmasın. Başta sayın bakanımız ve belediye başkanımız  bu konuda çok duyarlı  olduklarını biliyoruz. Yavuz Selim sahası mevcut olduğu yerde yapılmayabilir, o bölgede müsait olan alana yerleştirilebilir. Yapılaşmaya gidilecek o alanda insanların nefes alabileceği yürüyüş yapabileceği otoparkların ve soyunma odalarının  olabileceği proje hazırlanabilir. Trabzon’da  amatör maçların  oynanacağı çok fazla nizami sahalarımız bulunmamaktadır. Yavuz Selim Sahası Trabzon’da Amatör müsabakalarının en fazla  oynanan yeri konumundadır , insanların boş zamanlarında oraya gidip rahatlıkla dinlenebileceği bir yerdir. Bu konuda Trabzon sporuna emek veren insanların çok duyarlı olduklarını biliyoruz ve desteklerini her zaman beklemektedir. “

Ayrıca 2014 yılında yapılması gereken (İ.S.F) Dünya Okul Sporları organizasyonunun Trabzon’da yapılmasını isteyen Memişoğlu bu konuda Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte hareket edip her türlü göreve hazır olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor