Trabzonspor'un derbi hasreti

Trabzonspor Son 2 sezonda ezeli rakipleriyle oynadığı maçlarda galibiyet alamadı.Trabzonspor geçen sezon sahasında Galatasaray ve Beşiktaş ile 0-0, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 kaybetmiş deplasmanda ise 0-0 be

Trabzonspor'un derbi hasreti

Trabzonspor Son 2 sezonda ezeli rakipleriyle oynadığı maçlarda galibiyet alamadı.

Trabzonspor geçen sezon sahasında Galatasaray ve Beşiktaş ile 0-0, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 kaybetmiş deplasmanda ise 0-0 berabere kalmıştı.

Bordo-mavililer son haftada deplasmanda Galatasaray’a 2-0 mağlup olduktan sonra Ziraat Türkiye Kupası final maçında da Fenerbahçe’ye 1-0 kaybetmişti.

Trabzonspor bu sezonda ilk lig maçında ezeli rakiplerinden Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldu, Fenerbahçe karşısında deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor bu 9 maçta sadece 1 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler